Consultancy

EEN SCHERPE KRITISCHE BLIK NODIG?

  • Geloof jij ook in een goede keuken die de kern van jouw
    zaak vormt?
  • Heeft jouw menukaart of jouw chef misschien wat extra
    inspiratie nodig?
  • Heb je een ervaren chef nodig die met een frisse blik
    naar jouw horeca concept kijkt?
  • Een expert nodig die de routing, de inkoop,
    de presentatie en het huidige menu onder de loep
    neemt?
  • Iemand die als onafhankelijke expert naar jouw zaak kijkt en jou tips geeft.


Wil je personeel opleiden, inspireren of inwerken?


Ook met ongeschoolde krachten is er veel mogelijk, echt!

Personeel problemen? Ik pas samen met jou je keuken aan met het personeel dat jij beschikbaar hebt.

Kosten?
Dit overleggen we vooraf, zodat je precies weet waar je aan toe bent.


Neem contact op voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of maak een afspraak!

Met ruim 30 jaar ervaring ben ik ervan

overtuigd dat ik jou kan helpen.